Части от София остават без вода във вторник

Части от София остават без вода във вторник

Части от София остават без вода във вторник

Части от София ще останат без вода във вторник, съобщиха от „Софийска вода”.

Във връзка с изместване на уличен водопровод на ул. „Инж. Георги Белов” в жк „Младост-3”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 354, бл. 344, бл. 343 - ниска зона, бл. 345, бл. 347, бл. 346, бл. 348, търговски комплекс „Кондор”, магазин „Дар”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред магазин „Дар”.

На 20 май във връзка с извършване строително-монтажни работи в хидрофор на ул. „Атанас Кирчев” в жк „Красна поляна-3”, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 15.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 340, бл. 340А, бл. 339 - високи зони.

При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска пред бл. 340.

Във вторник, във връзка с монтаж на нов пожарен хидрант на ул. „Йордан Бакалов” в кв. „Манастирски ливади - изток”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Йордан Бакалов - Стубел” от №9 до №46.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване на адрес: ул. „Йордан Бакалов-Стубел” №10.

На 20 май във връзка с подмяна на спирателни кранове до бл. 601 в жк  „Връбница-2”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк „Връбница-2” (жк „Надежда-4”).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване на ул. „Златен клас”.

На 20 май (вторник), във връзка с подмяна и монтаж на пожарен хидрант на ул. „Ташкови ливади” в кв. „Разсадника-Коньовица”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Възкресение”, ул. „Трънски майстор”, ул. „Тома Никлев”, бул. „Вардар”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на ул. „Ташкови ливади” ъгъла с ул. „Даскал Коле”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, съобщиха от „Софийска вода”.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ