Честит рожден ден, bTV!

Честит рожден ден, bTV!

Честит рожден ден, bTV!

Първата частна национална телевизия у нас - bTV става на 15 години днес. "Решихме да отпразнуваме годишнината с това, което ни доставя най-голямо удоволствие - да работим. Подготвихме филм, който проследява емблематични моменти и лица от историята на най-гледаната телевизия у нас", разказа в предаването "Тази сутрин" Павел Станчев, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

Специалното предаване, посветено на годишнината на телевизията ще започне точно в 20.00 ч. тази вечер. С много хумор и същевременно отговорност към фактите, то проследява важни моменти и хора от историята на bTV и припомня на зрителите защо и как bTV се превърна в най-гледания телевизионен канал в България.

Близо 30 ключови за България и развитието на bTV хора, популярни личности и експерти с нестандартно мислене, ще се включат с коментари и разкази за историята на bTV, нейните най-големи успехи, емоционални, трудни или знакови моменти. Началото показва задачата и отговорността, която bTV е имала пред себе си със спечелването на първия лиценз за частен телевизионен канал.

Предаването проследява това, което досега е било невидимо за зрителите – какво е нужно, за да се доближи bTV до нивото на кино продукциите, за да се превърне в една от най-ангажираните със социални каузи компании у нас и кои са причините някои експерти да наричат bTV Новините институция, както и откъде тръгва настоящата тенденция на телевизионния пазар – големите формати Music Idol, България търси талант, Survivor и др.

Малко в аванс от специалния филм, проследяващ историята на най-гледаната телевизия  у нас можете да видите ТУК

Екипите на сп. "Мениджър" и "Мениджър Нюз" честитят от все сърце рожденния ден на всички колеги от bTV! Бъдете все така, смели, силни и отдадени на работата си!

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ