И Адел се ядоса на Тръмп

И Адел се ядоса на Тръмп

И Адел се ядоса на Тръмп

И британската певица Адел възропта срещу кандидата за републиканската номинация за президент Доналд Тръмп, защото пуска на митингите си нейни хитове.

Адел никога не е давала съгласието си песни от репертоара ѝ да бъдат използвани в политически кампании, каза говорителят й, цитиран от Си Ен Ен.

Тръмп използвал „Rolling in the Deep” и „Skyfall” за музкален фон на няколко митинга.

Британската звезда е поредната, която Тръмп успява да вбеси. Първи, още в началото на кампанията, избухна канадецът Нийл  Йънг, който забрани на скандалния милиардер да пуска на събранията си парчето му „Rockin' In The Free World", едно от най-известните в цялото му творчество.

Стив Тайлър от Aerosmith пусна преди време отворено писмо до медиите, че „Тръмп подвежда хората, че той подкрепя неговата кандидатура”. Причината бе Dream On („Мечтай“) от 1973 г., което Тръмп си позволил да върти на предизборни срещи без разрешение.

Певецът от REM Майкъл Стайп се ядоса на скандалния кандидат в Twitter заради използването на песен на бандата и го нарече „дребно човече“.

Хулио Иглесиас пък определи Тръмп като „клоун“ и отказа гастроли в казината на Тръмп. Реакцията му бе след изказванията на милиардера срещу мигрантите от Максико и бежанците от Сирия.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ