Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

16 отбора от водещи компании се включиха в благотворителния турнир Holiday Heroes

100

Шестнадесет обора, представители на социално отговорни компани се включиха в започналия днес на игрищата на "Мусагеница Спорт" втори благотворителен турнир по футбол Holiday Heroes

Каузата на състезанието, под мотото „Спортувай с мисия“, е да набере средства, с които 5 000 семейства в нужда да посрещнат Коледа 2015 с пълна празнична трапеза. 

Един от любимите телевизионни водещи от малкия екран, Павел Владимиров, стана водещ на церемонията по откриване на благотворителния турнир, а сред специалните гости беше и треньорът на ЦСКА и посланик на Holiday Heroes – Христо Янев. Ден преди важния мач на армейците, бившият футболист уважи събитието, за да подкрепи каузата на Празничните герои. Освен, че приветства участниците и им пожела успех в турнира, той изтегли и жребия, който разпредели отборите в четири групи:

Група А – VIVACOM, Nestle, Advanced Nutrients, Carlsberg

Група B – Smart Communications, Cosmetics Plus, Lidl, Telus International

Група C – Societe Generale Expressbank, Булстрад Живот Viena Insurance Group, Градус, DB Shenker

Група D – Pepsi, Asic Dpot, Epam, Red Devil Catering  

Груповите фази ще се играят до края на деня, а утре ще бъдат финалите.

Специално участие в турнира има и „Отборът на сърцето“ с едни от най-популярните личности в България, които участват в демонстративен мач, в подкрепа на каузата на празничните герои – хиляди семейства в нужда да посрещнат тази Коледа с пълна празнична трапеза.

още от ПР и събития
21
Събота
Септември