Избират с конкурс български участник за фестивала в Кан

Избират с конкурс български участник за фестивала в Кан

Избират с конкурс български участник за фестивала в Кан

Конкурс, организиран от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) ще отсее кой ще представя България в творческата надпревара Cannes Young Lions в категория Film през месец юни 2014 г. на фестивала в Кан, Франция. БАКА е официален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity за България.

В състезанието у нас под надслов Young Lions Bulgaria 2014 – Film  могат да участват екипи от двама души, като всеки от тях трябва да е на възраст до 28 години (роден след 20 юни 1985) и да работи в комуникационна агенция.

Всеки екип, който желае да се регистрира за участие, съгласно правилата на конкурса трябва да подаде комплект документи: регистрационна форма, декларация и писмо от работодателя на всеки член на екипа, което потвърждава, че участникът е служител в комуникационна агенция. Регистрацията за участие в конкурса Young Lions Bulgaria 2014 – Film е безплатна.

Попълнените и подписани документи трябва да бъдат изпратени в оригинал до Българската асоциация на комуникационните агенции на адрес: гр. София, ул. Сан Стефано 14, вх. Б, ет. 3 и сканирани на e-mail адрес: younglions@baca.bg най-късно до 11 март 2014 г.

На 14 март 2014 в 16:00 часа всички регистрирани и отговарящи на условията за участие екипи ще получат бриф.

В срок до 11 часа на 17 март 2014 участниците трябва да създадат и предадат 60-секунден рекламен клип, заснет и обработен със собствени ресурси.

Победителят в конкурса ще бъде обявен на 26 март 2014 г. по време на Форума на рекламата, организиран от Българската асоциация на комуникационните агенции. Той печели безплатна регистрация за фестивала в Кан и участие в конкурса Young Lions Film като официален представител на България. За повече подробности вижте тук

 

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ