Микс от хероин, кокаин и амфетамини убил Филип Сиймур Хофман

Микс от хероин, кокаин и амфетамини убил Филип Сиймур Хофман

Микс от хероин, кокаин и амфетамини убил Филип Сиймур Хофман

Управлението за медицински експертизи в Ню Йорк обяви причината за смъртта на актьора, пише Fakti.bg.

Холивудският актьор Филип Сиймур Хофман, който в началото на февруари беше открит мъртъв в апартамента си, е починал вследствие на предозиране с различни вещества, сред които хероин, кокаин, бензодиазепини и амфетамини.

„Смъртта е настъпила в резултат на остро наркотично опиянение“, казва се в изявлението. Първоначалната аутопсия не можа да даде категорично заключение каква е причината за леталния изход.

46-годишният актьор бе намерен в банята на апартамента си в Гринич Вилидж със забита спринцовка в ръката, а в дома му намериха над 50 пакетчета хероин, използвани спринцовки и медикаменти, които се изписват със специална рецепта, включително и такива, които се използват при лечението на наркотична зависимост, както и мускулни релаксанти.

Миналата година носителят на „Оскар“ за ролята си от филма „Капоти“ публично призна, че преминава през курс на рехабилитация, за да се избави от пристрастеността си към дрогата.

Хофман беше погребан на 7 февруари в едно от частните гробища в Манхатън. Той остави сираци трите деца от приятелката си Мими О`Донъл.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ