Готови ли сте за .ею?

Готови ли сте за .ею?

Готови ли сте за .ею?

"EURid, европейският регистър на интернет домейн имена, има удоволствието да съобщи, че подготовката за старта на домейна .eu на кирилица е почти приключила. Официалната датата за стартиране вероятно ще е 1 юни 2016 г.", пише на сайта на EURid.

Това означава, че настоящите имена на домейни, регистрирани на кирилица под .eu ще могат да се преминат на .ею.

Домейнът .eu е сред най-популярните домейни в света, като свързва повече от 500 милиона човека от 31 държави в една интернет самоличност. Повече от 3.9 млн. имена са били регистрирани откакто домейнът започна регистрация през 2006 г.

„Развълнувани сме да прибавим .ею към постоянно разрастващия се списък от услуги, които предлагаме на притежателите на .eu. Това е значим момент за .eu, тъй като въвеждането на .ею показва нашата всеотдайност да се развиваме наред с индустрията и да предлагаме усъвършенствани компоненти, за да предоставим всеобхватно и запомнящо се преживяване за клиентите“, заяви Марк Ван Весемел, генерален мениджър на EURid.

Много фирми и марки използват .eu уебсайт като практично решение, за да изразят ясно своята европейска самоличност и своите бизнес амбиции.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ