Газпром става спонсор на Шампионската лига

Газпром става спонсор на Шампионската лига

Газпром става спонсор на Шампионската лига

От следващия сезон „Газпром” може да стане един от основните спонсори на Шампионската лига, съобщи председателят на управителния съвет на компанията Алексей Милер.

В най-скоро време газовата компания ще замени някой от досегашните спонсори, като ще подпише съответните договори. Най-вероятно логото на компанията ще се появи на мачовете на турнира през сезона 2012/2013 г., предаде РИА Новости.

Според правилата Шампионската лига не може да има повече от 8 основни спонсора. В замяна на финансовата подкрепа те получават по четири рекламни пана по целия периметър на футболното игрище, определено количество билети за всеки мач и заставки по време на интервюта преди и след мач. Също така спонсорите получават и рекламно време в паузите по време на срещите от Шампионската лига.

В момента генерални спонсори на турнира са UniCredit Group, японската корпорация Sony, автомобилната компания Ford, международната система за разплащане MasterCard и пивоварната Heineken. Партньори са и Adidas, която осигурява футболните топки, Konami (създател на поредицата видеоигри „Шампионска лига) и луксозния бранд за часовници Jacques Lemans. Все още не е известно кой от настоящите спонсори ще прекрати сътрудничеството си с турнира.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ