Журналисти и ветерани играят благотворително за Георги Огнянов

Журналисти и ветерани играят благотворително за Георги Огнянов

Журналисти и ветерани играят благотворително за Георги Огнянов

В неделя 13 март, от 15,45 в столичната зала „Универсиада“ ще се проведе благотворителен мач в подкрепа на тежко контузения български национал по джудо и самбо - Георги Огнянов. Състезателят получи травмата си по време на схватка с френския си съперник в спор за бронзовите медали на Студентското световно първенство в Чехия. Диагнозата, която са поставили българските лекари прегледали спортистта е счупен 5 шиен прешлен и спукан 6-ти на гръбначният стълб.

Почти 4 месеца след удара, който получава, на състезателя ни са направени 2 операции, но за да може Георги отново да се изправи на крака са необходими 50 хил. лева, с които той да прекара поне 6 месеца в специализирана клиника в Чехия, където да получи така необходимата рехабилитация.

Благотворителната инициатива се организира със специалното съдействие на БФ „Баскетбол“ като в двубоя ще се изправят отбор на журналисти и сборен тим на национали в периода 1980-1990г. Цената на билета е 5 лв., а със същият билет ще можете да наблюдавате и сблъсъка за третото място на турнира за Купата на България, който ще се проведе от 18,00 часа. За тези, които имат желание или възможност да помогнат на Георги да проходи отново банковата сметка, на която могат да преведат средства е следната:

Банка: ОББ АД

Номер на сметка: BG 96 UBBS 80021027781430

BIC CODE: UBBS BGSF

Титуляр на сметката: Мария Огнянова

Благодарим Ви!

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ