Ники Кънчев и Гарелов ще спасяват ЦСКА

Ники Кънчев и Гарелов ще спасяват ЦСКА

Ники Кънчев и Гарелов ще спасяват ЦСКА

Ники Кънчев и Иван Гарелов са сред спряганите антикризисни мерки за отбора на ЦСКА. Имената им са сред най-споменаваните в нестандартния проект на собствениците на отбора Димитър Борисов и Иво Иванов за извеждането на клуба от тежкото състояние, в което се намира.

Според "Меридиан Мач" босовете на червените са извикали на помощ кръг от ВИП личности за справяне с кризата. Появиха се информации, че на среща в столично заведение президентът на клуба е предложил на водещия на „Big Brother Family” и Гарелов да помогнат при оперативното управление.

В списъка със заклети фенове попадат още драматургът Елин Рахнев, журналистката Светла Петрова, Джими Найденов, както и шефът на фенклуба Димитър Ангелов - Дучето. В петък трябва да бъде учреден комитет, който да започне да работи за ЦСКА. В него ще участват само ВИП-ове от културния и политическия живот.

Борисов и съдружникът му Иво Иванов планират да се оттеглят от оперативното управление на ЦСКА. Те искат да се сформира по-голям надзорен съвет, който да вземе активна роля в управлението и да отмени необходимостта от взимането на еднолични решения от страна на двамата собственици.

 

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ