5 YouTube канала, които ще ви помогнат да се отпуснете и да релаксирате

5 YouTube канала, които ще ви помогнат да се отпуснете и да релаксирате

5 YouTube канала, които ще ви помогнат да се отпуснете и да релаксирате

Тревожни времена настанаха. Нервни. Отвсякъде ни атакуват тежки, страшни, драматични новини, а съзнанието отказва да повярва, че всичко това се случва тук и сега. Иска му се да се откъсне от цялата напрегната суматоха и поне веднъж да се наспи спокойно. Да излезе сред природата, да походи сред гората, да поседне на брега с въдица в ръка.

Щастлив е този, който може да си го позволи. Останалите обаче – те са мнозинство – работа, деца, задачи, спешни...Затова ви подбрахме няколко YouTube канала, които ще ви пренесат, макар и виртуално в благословеното спокойствие на горите, на брега на океана или пък на планински връх. Отпуснете се и презаредете батериите …

K-MUSICLIFE

Това е японски канал, а японците най-добре знаят що е то медитацията. Тук можете да откриете множество успокояващи мелодии. Има и богат избор на клипчета с продължителност от 10 минути до час, а така също и плейлисти, които ще ви осигурят приятен звуков фон за много часове напред.

Relax TV by Johnnie Lawson

Джони Лоусън живее в Ирландия и се занимава с живопис. Освен това се увлича от фотография и заснемане на видеа. Има си собствен канал в YouTube, където качва записи от най-живописните места по света, в които е намерил спокойствие и хармония. Колекцията му съдържа над 100 клипа, като някои от тях са съчетани с класическа музика и естествени звуци от природата.

Relaxing White Noise

Канал, подходящ за всеки, който страда от безсъние. Казват, че в много от случаите, т.нар. бял шум действа по-добре от всякакви сънотворни. Сега имате възможност лично да проверите това твърдение с многочасовите записи на бял шум, дъжд, морски прибой, звук от вентилатор, горящ огън в камината и т.н..

Relaxing Ambient Sounds

Както и в предишния канал, тук ще намерите дооооста дълги клипове – от 10 часа и повече. Звуковото съдържание включва както природни звуци, така и специално подбрана музика за релакс. От вас се иска само да си изберете това, което ви е по душа.

Relax

Едно приятно изключение са клипчетата тук, тъй като са от малкото, които трябва не само да слушаш, но и да гледаш. Чистите звуци от природата са в композиция с невероятни гледки. Филмчетата са с продължителност от 10 минути до час.

 

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ