Чат с хладилника? И това е възможно

Чат с хладилника? И това е възможно

Чат с хладилника? И това е възможно

Южнокорейският технологичен производител LG представя нова линия „умни“ и забавни хладилници, електрически фурни и съдомиялни машини. С тях животът на потребителите ще стане „по-свързан“, обещава компанията. Различното в уредите е, че дори да не си вкъщи, собствениците им могат да „контактуват“ с тях и да се сдобиват с информация за състоянието им, чрез чат приложенията WhatsApp и Viber, посочва списание Entrepreneur.

Продуктите са първите с услуга за чат с дома (HomeChat). LG определя свързването с уредите като „писане с близък приятел“. Смартхладилникът от серията е снабден с вътрешна камера, която прави снимки, в случай, че потребителят е забравил списъка си със стоки за пазаруване, както и с измерител на свежестта, който показва кога срокът на годност на нещо в хладилника е изтекъл. „Умната“ фурна от серията пък може да препоръчва нови готварски рецепти.

Уредите към момента се купуват в Южна Корея, но компанията планира да разшири предлагането им към световните пазари, включително САЩ.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ