Борисов обеща коледни надбавки за пенсионерите

Борисов обеща коледни надбавки за пенсионерите

Борисов обеща коледни надбавки за пенсионерите

Премиерът Бойко Борисов обеща Коледни надбавки за пенсионерите. Това стана по време на Дискусионна кръгла маса на тема "Регионални предизвикателства в светлината на геостратегическите процеси", организирана от Американската търговска камара в България.

„Контрабандата генерираше най-голямата корупция. От началото на годината досега благодарение на звената, които направихме - 17 пъти се вдигнаха приходите. Тези пари са изтичали години наред. 2,3 млрд. повече сме събрали в бюджета от началото на годината. Представяте ли си какво е загубила държавата? Когато им се обединиха системите, вече няма как да шикалкавят", заяви Борисов, цитиран от „Фокус”.

По думите му, в тази посока няма да спрат действията.

„И на нас ни хареса, защото дадохме 100 млн. повече на пенсионерите, планираме за Коледа и Нова година пак да го направим. 106 млн. на тютюнопроизводителите, 20 млн. на учителите, 50 млн. за животновъди, 100 млн. за магистралите. Всичко това е от тези приходи", добави Борисов.

Той уточни, че звената, които се борят с корупцията са тихи, безмълвни. „Скоро в енергетиката ще чуете, така, както и в други места. Няма хубава и лоша корупция. За всички един аршин - който е сгрешил, ще си понесе отговорност. Имаме и волята, и желанието, а това ще доведе много повече инвеститори в България", посочи Борисов.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ