Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Първа биткойн конференция в България

Едни от най-добрите познавачи на валутата биткойн в света ще споделят опит у нас на първата биткойн конференция в България - CoinWisdom София, която ще се проведе на 5.12. и 6.12. в Хотел Expo, София, съобщиха организаторите.

По време на конференцията посетителите ще се запознаят и с делата на най-прогресивните и иновативни биткойн бизнесмени у нас и региона, които вече използват виртуалната валута – ще бъде организирано специално изложение на най-интересните биткойн бизнеси от България и съседните държави.

Конференцията има не само информативен , но и образователен характер, тъй като присъстващите ще могат да задават въпросите си по време на всяка лекция, в специално определено за това време. Представителите на банковия, финансовия и IT сектор, бизнесмени, потребители и всеки, който се интересува от дигиталната система за разплащане, ще има възможността да се запознае с прогнози за бъдещето й от икономическа, техническа и регулаторна гледна точка.

Сред лекторите е Майк Хърн от Великобритания - представител на Биткойн фондацията във Вашингтон, създател на финансовата платформа Lighthouse и бивш инженер в Google; Марек Палатинус от Чехия - създател на първия биткойн добивен тръст и първото хардуерно устройство за съхранение на биткойни TREZOR.

Сред българските представители ще бъдат Благовест Белев –  един от управителите на най-голямата финансова институция за търговия на инвестиционно злато и обмяна на валута в България - Tavex Gold&Exchange; Павел Чорбаджийски - председател на Българската Биткойн Асоциация и собственик на Биткойн България ЕООД - оператор на първия биткойн автомат, наличен в София, и други.

За повече информация: https://coinwisdomsofia.com/bg/

още от Финанси
14
Четвъртък
Ноември