Любимите храни на зодия Близнаци

Любимите храни на зодия Близнаци

Любимите храни на зодия Близнаци

Представителите на зодия Близнаци се справят чудесно със своите хранителни нужди. Те са под непрекъснато забавление и имат необходимост от храни, които са вкусни и провокативни, но най- вече бързи и лесни. Те не са фенове на готвенето и предпочитат да уплътняват времето си в четене на книга или гледане на филм. Обичат да консумират сладко, солено, горчиво, лютиво, дори и всичко това, събрано в една чиния, съобщават от foodpanda. В порцията им съвсем спокойно може да откриете кайсии със сирене, гарнирани със сладко кисел сос, тъй като са добри експериментатори

Ето и кои са любимите ястия на близнаците.   

Салати: Салатата трябва да бъде пищна, богата и да съдържа най-много съставки. Сосовете са задължителни. От традиционните може да ги впечатлите с Гръцка салата, но няма да ви се разсърдят, ако към нея добавите някой друг плод.

Предястия: Те обичат всичко панирано и пържено. Най-любимите им предястия са пържени картофи, поднесени с кетчуп и майонеза; калмари и всякакви разядки намазани на филийки.

Основно ястия: При тях въглехидратните храни са на почит. Могат да изядат цяла тава с пиле с ориз, пиле с картофи, пълнени чушки с ориз, свинско със зеле. Обожават готвените ястия, но само ако има кой да им ги приготви.

Десерт: Не се учудвайте, ако видите близнак да консумира закуската си по време на вечеря. Обожават мекици, Шоколадови изделия и  палачинки с шоколад. Може да ги видите как тайно стават вечер и изяждат цяло бурканче течен шоколад.

В заключение може да кажем, че са най-чревоугодната зодия и изключително непретенциозни, стига поднесеното количество храна да е в изобилие. Любовта на близнака, определено минава през стомаха.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ