Научете истинския си зодиакален знак

Научете истинския си зодиакален знак

Научете истинския си зодиакален знак

Структуриран, комбиниран или кръстосан - наричайте го както искате, но хороскопът отдолу е най-точният в света. Той представлява комбинация между слънчевия хороскоп, при който зодията се определя от датата на раждане, и от китайския, при който от значение е годината на раждане. В този усъвършенстван зодиак има само 7 знака. Те не отричат индивидуалността на човек, а определят неговите темперамент и характер в дълбочина, както и пътя, по който той трябва да поеме.

Ето кои са 7-те знака и техните особености:

Крал

Тези хора живеят под мотото „Всичко или нищо!“ Най-доброто, което могат да направят за себе си, е да блеснат в цялото си великолепие при всяка удобна възможност. Те изискват уважение, а понякога са и арогантни. Кралете не обичат да се чувстват незначими. По природа са много щедри и помагат на хората в беда (които, естествено, след това трябва да ги боготворят). Не страдат от липса на внимание от срещуположния пол. Да кажем, че това внимание е доста изобилно. Кралете умеят да общуват, но и да манипулират. Ако интимният ви партньор е Крал, запомнете, че е излишно да се опитвате да го контролирате. Когато са в настроение, представителите на тази зодия ви карат да се чувствате все едно цялото помещение е изпълнено с радост и веселие. Когато обаче не са на кеф, гответе се за ураган. Кралете се справят отлично в решаването на проблеми и запазват спокойствие в напечени ситуации. Те не харесват неизвестността. Посредствените професии не са за тях. Те трябва да са на върха и да раздават заповеди.

Вожд

Изключително енергични личности. Не ги свърта на едно място. Лесно се нервират, но също толкова бързо се успокояват. Умеят да убеждават, да вдъхновяват, но с една единствена дума могат да ви накарат да се чувствате като нищожество, когато сте сгафили. Те не приемат чуждото мнение. Винаги мислят аналитично. Знаят как да контролират положението, но само когато не се подвеждат от емоциите си. Не обичат да получават съвети – те винаги знаят най-добре! Това е нещо като тяхно мото. Не биха могли да постигнат нищо в живота, ако стоят свити в ъгъла. Трябва да действат, да поемат инициативи и да водят другите. В личния си живот се нуждаят от партньор, който ги разбира, но не ги обсебва. Не е добра идея да ги карате да ревнуват, защото са доста избухливи.

Рицар

Представителите на тази зодия са хора на честта. Те правят, каквото сметнат за необходимо, без да се интересуват от мненията и чувствата на околните. Не очакват аплодисменти за добрините си, но не толерират неуважението и пренебрежението. Не искат много – само нормални разговори, нормални взаимоотношения и добри намерения. Не са конфликтни, дори когато им повишите тон. Ако човек със зодия Рицар се впусне в нечестни сделки или позволи алчността да го обсеби, той никога няма да се чувства щастлив и удовлетворен. Но ако приеме ролята си на честен човек, винаги ще се чувства добре. В любовта, рицарите се нуждаят от партньор, който не е твърде агресивен или доминантен и умее да изразява благодарността си.

Аристократ

Вашата основна цел е да носите красота на света, да бъдете изящни, безупречни и да раздавате любов. Пасивни сте, обичате да релаксирате, да обичате и да глезите. Като типични аристократи, трябва редовно да посещавате обществени събития, както и да работите в групата, в която ще блеснете най-бързо. Интелектът ви е много интересен – комбинация от мъдрост от миналото и изглед за бъдещето. Знаете как да реализирате най-добрите и иновативни идеи. Много от вас ще станат известни и ще се радват на слава. В любовта се нуждаете от обожание, затова позволете на партньора ви да ви наблюдава и да ви опознае в дълбочина.

Професор

Представителите на тази зодия са олицетворение на здравия разум, практичността, уравновесеността и отговорността. Вие сте умни и природно интелигентни хора. Мразите баналността и безхраберието. Мнозина ви завиждат, но е най-добре да свикнете. Често ще ви обвиняват във високомерие и студенина, но това са дреболии, защото целите ви са по-висши. Призванието ви е да образовате околните, което обаче не означава, че трябва да ставате преподаватели. Бъдете такива, каквито сте – балансирани, хладни и информирани, - но не дръжте познанията си само за себе си. Споделяйте опита и мислите си с другите – те се нуждаят от това, а и поучавайки ги, вие самите ще се чувствате по-пълноценни. В интимен план трябва да търсите също толкова интелигентна половинка, с която да можете да водите дълги екзистенциални разговори. Ако се примирите с посредствен партньор, рано или късно той ще започне да се дразни от собствените си ограничения и да ви смята за надменен дървен философ.

Шут

Асоциацията с палячо е напълно погрешна. Представителите на тази зодия са едни от най-важните. Целта им е да си живеят живота и да радват околните, да правят онова, което им харесва, а не да робуват на чуждите предразсъдъци и „правила”. Шутовете се стремят да излъчват позитивизъм и да предизвикват усмивки. Ако това е вашата зодия, сигурно вече сте разбрали, че миенето на чинии ви влудява – напълно нормално. Е, разбира се, не трябва да сте безотговорни, но по-добре избягвайте „скучните” дейности – те влияят зле на вашите психика и енергичност. По природа сте много чувствителни и сърдечни. Чуждото страдание може да ви нарани – именно затова призванието ви е да радвате другите. В любовта, ако се почувствате нещастни и недооценени, веднага напуснете партньора си. Трябва ви човек, който постоянно доказва любовта си и ви прави романтични изненади.

Вектор

Представителите на тази зодия са авантюристи и излъчват сексапил. Те обичат да флиртуват, да общуват и да се открояват. Мразят мрънкащите хора. Тяхната мисия е да правят живота по-лесен и приятен. Често създават впечатление, че са „демонични характери”, но всъщност са много сърдечни. Смятат, че няма нищо лошо в това, човек да си има „едно наум”, преди да се довери изцяло. Прощават обидите, но не и злодеянията. В интимен план са капризни, но с право – знаят какво предлагат и не искат да го дават на човек, който не заслужава.

Коя зодия сте вие можете да видите в таблицата отдолу.

 

Източник: MysticsLotto.com

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ