Първата бира на България пуска юбилейно нов продукт на пазара

Първата бира на България пуска юбилейно нов продукт на пазара

Първата бира на България пуска юбилейно нов продукт на пазара

Наздраве за 135-годишен юбилей казва Каменица с най-новата си бира - "Старо пиво". Специалният продукт е едно истинско изживяване от миналото и дори опаковката му - реплика на реално съществуваща бутилка, от зората на миналия век е свежо намигване към пътуването назад във времето.

„„Юбилейното Каменица „Старо пиво“ носи подписът на поколения пивовари. То е създадено изцяло в духа на българските пивоварни традиции от 1881 година. Бутилката е с обем 400 мл и няма етикет, защото идва от времето когато самата бира беше етикет.", сподели технологът пивовар Васил Петров на специално събитие за представянето на новата бира.

Типичната за онова време гравюра „Собственостъ на пивоварница Каменица Пловдивъ“ е положена на лицевата част на бутилката. Стопроцентовото съдържание на малц гарантира отличителен и първокласен вкус. Течността има богат златист цвят, а комбинация от три вида хмел е в основата на неповторимия, наситен аромат на пивото.

Всички любители на първокласна бира ще имат възможността да опитат „Старо пиво“ още в началото на месец април. Продуктът ще бъде пуснат в лимитирани количества.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ