Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Dacia събира на пикник феновете на марката

Shutterstock

Dacia ще събере любителите на марката на пикник тази събота. Мястото е село Равногор, Пазарджишка област. Събитието се провежда за десета поредна година и е едно от най-големите мероприятия на автомобилни фенове.

Пикникът ще започне в 11 часа и ще продължи до 16 часа. Гостите ще имат възможността да се запознаят с цялата гама на Dacia, включително новости като лимитираната серия Red Line, налична за моделите Duster, Sandero Stepway и Logan MCV Stepway. Феновете на Duster ще могат да изберат между шосеен и специално подготвен офроуд тестдрайв на модела.

За поредна година посланикът на марката Dacia в България Димитър Илиев ще бъде специален гост на събитието. През целия ден 8-кратният рали шампион на България и неговият екип от Safety Driving Academy ще провеждат демонстрации с интерактивен симулатор за безопасно шофиране.

Марката разчита и на дейното участие на членовете на Duster Adventure Club, създаден с фокус върху собствениците на Dacia Duster и преживяванията им с автомобила. Част от тях ще разкажат за активностите, реализирани в рамките на събитията на клуба, а всеки желаещ собственик на Duster ще има възможност да се присъедини към общността.

За любителите на спорта Dacia Пикник обещава разнообразие от игри на открито. Освен футболно игрище на разположение на посетителите ще има и стрелбище, както и пособия за игра на бадминтон и петанк. По-креативните сред гостите ще могат да развихрят таланта си в кръжока по рисуване, а интересуващите се от градинарство ще имат възможността да облагородят района, засаждайки туи.

Аниматори ще се грижат за настроението на най-малките посетители на събитието. Заедно те ще рисуват, играят, сглобяват и оцветяват къщички за птици.

Място за излета можете да запазите на https://picnic.dacia.bg/

още от Автомобили