нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Идва новият Taigo

Спортен характер, с харизматичен дизайн, модерна концепция за управление на функциите и голям брой асистиращи системи - това е Taigo, новото попълнение в SUV гамата на Volkswagen в малкия автомобилен клас. Автомобилният производител разкрива името на своя нов кросоувър модел преди официалната му европейска премиера, която предстои.

Автомобилът впечатлява от пръв поглед със своя динамичен и емоционален дизайн и е всичко онова, което може да се желае от  модерен CUV (Crossover Utility Vehicle), съчетаващ висока позиция на седалките и дързък силует на купето.

Новият Taigo ще излезе на пазара с икономични TSI двигатели, включени в стандартното оборудване LED фарове, модерна концепция за управление на функциите, изцяло цифрово арматурно табло и голям брой асистиращи системи. Taigo използва технологичната основа на изключително успешния в Бразилия модел Nivus и за потребителите на европейските пазари ще се произвежда в завода на компанията Памплона, Испания. Новият CUV модел ще отбележи своя дебют това лято и ще бъде пуснат на пазара в края на 2021 година.

още от Автомобили