Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Megane R.S. Trophy-R с нов рекорд за време (видео)

94

Megane R.S. Trophy-R счупи пореден рекорд. Малкият спортен автомобил преодоля за 2'48''338 емблематичната писта Спа-Франкоршан в рамките на събитието R.S. Days. Това е абсолютен нов рекорд на тази писта за автомобил с предно предаване (повече от 5 секунди по-добър от предишния рекорд).

Новото поколение Megane R.S. Trophy-R дължи своята сила на двигател с мощност от 300 к.с., разработен от Renault Sport,представен в началото на 2019 г. Моделът беше разработен като състезателен автомобил за кратко време от малък специализиран екип, който се фокусира върху три аспекта: максимално намаляване на теглото (до 130 кг в сравнение с Megane RS Trophy), преработена аеродинамика и нови настройки на шасито.

Събитието R.S. Days се проведе по време на състезанието Formula Renault Eurocup. Посетителите имаха възможността да се запознаят с настоящи и исторически Renault Sport модели, както и да проведат ексклузивни срещи с експерти и пилоти от различни шампионати. Серията събития за клиенти перфектно допълват състезателните уикенди и предават посланието "от пистата до пътя". Собствениците на R.S. моделите имаха възможността да шофират по пистата между две тестови сесии и да се срещнат с Лоран Хургон.

още от Автомобили
24
Събота
Август