нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Примекс отваря скоро втори център в София

Вторият обект Примекс в София е в заключителна фаза на строителните работи и се очаква да заработи с клиенти в най-скоро време. Центърът е разположен на Южната дъга на "Околовръстен път"39, в непосредствена близост до бул. „България“ и близо до квартал Бояна. Разгънатата му застроена площ е 5 000 квадратни метра.

Новият Примекс център ще предложи пълна гама от гуми за леки, лекотоварни и товарни автомобили, както и гуми за селскостопанска и индустриална техника. Центърът ще извършва и пълен набор монтажни и сервизни услуги като регулиране на преден и заден мост, машинно изправяне на джанти, ремонт ходова част, подмяна на масла и филтри, сервизиране на климатични системи и други.

В Примекс Бояна ще бъдат внедрени най-иновативни технологии и оборудване, което е утвърдена практика на компанията. Центърът ще предлага премиум обслужване и експертна грижа към своите крайни и бизнес клиенти, като част от същността на марката Примекс.

Примекс Бояна ще бъде деветият обект на търговската верига и втори в София след центъра на бул. „Ботевградско шосе“ 275. Останалите обекти Примекс са в Пловдив, Варна, Шумен, Бургас, Русе, Велико Търново и Добрич.

още от Автомобили