Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Силвър Стар инвестира над 25 млн. евро за две години в България

Официалният представител на Mercedes-Benz Силвър Стар отбеляза 2 години от старта на дейността си в България. Генералният дистрибутор на „Даймлер” АГ за продажбите и следпродажбеното обслужване на Mercedes-Benz инвестира над 25 млн. евро у нас от 2017 г. до днес. Допълнително, компанията вложи 12 млн. евро в резервни части и автомобили на склад.

За първите две години в България Силвър Стар отчита положителни резултати по всички звена, включително леки автомобили, ванове и камиони, както и употребявани автомобили и следпродажбено обслужване. Наскоро компанията инвестира и в ново представителство – шоурум и сервизен център в Бургас.

В компанията работят над 400 човека, заети в различните представителства в София, Бургас, Варна и Пловдив.

По случай втория си рожден ден в България Силвър Стар ще подари три тестдрайв уикенда на своите последователи в социалните мрежи Facebook и Instagram. Късметлиите ще бъдат избрани на случаен принцип в официалната страница на компанията във Facebook Mercedes-Benz in Bulgaria и ще имат възможност да се насладят на най-новите технологични решения на модерните автомобили.

още от Автомобили
28
Петък
Февруари