Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

"Вдъхновена от живота" - Силвър Стар представи новата B-класа в София

Официалният дилър на Mercedes-Benz за България - Силвър Стар, представи новата B-класа в своя шоурум в София. На събитието присъстваха над 100 души, голяма част от които имаха възможността да направят пробно шофиране на продуктовата гама на Mercedes-Benz. Сред гостите имаше семейства с малки деца, които получиха специални награди и участваха във фамилни игри с подаръци.

Имената на трима късметлии бяха изтеглени в томбола и спечелиха тестдрайв уикенди с новата B-класа. Те участваха в скоростно подреждане на куфари в 1540 литровия багажник на автомобила. След играта и отговори на няколко въпроса, свързани с автомобила, Искрен Портокалски, Юстиниян Ясенов и Венцислав Ценов си спечелиха възможността да се насладят на удоволствието при шофиране на Mercedes-Benz B-Class за цял уикенд с пълен резеровар гориво.

Новата B-класа пристига в България със слоган „Вдъхновена от живота”. Автомобилът е отлично решение за удобство, безопасност и комфорт на пътя.  Интериорът е оптимизиран в много отношения.

Новата B-класа е оборудвана с най-новите асистиращи системи, които ефективно помагат на шофьора и по този начин осигуряват по-високо ниво на активна безопасност с помощта на функции, заимствани от S-класата.

Автомобилът може да бъде закупен по лизингова схема на цена от 495 лв. с вкл. ДДС на месец. Повече информация може да намерите ТУК.

още от Автомобили