Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Силвър Стар разкри цената на новия Mercedes B-клас в България

Официалният дистрибутор на Mercedes в България - Силвър Стар представи ценовата листа на B-класата.

Цената на компактния модел започват от от  58 350 лв с ДДС за B 180 и достигат до 69 945 лв. за B 220 d. Първоначално у нас B-класата ще се предлага с четири двигателя – два бензинови и два дизелови.

Серийното оборудване за България е с разширен обхват и включва:

  • активен асистент при паркиране вкл. PARKTRONIC
  • велурени стелки
  • електрическо отопление на предните седалки
  • мултимедийна система с 10,25‘‘ с чувствителен на допир екран
  • тъчпад на централната конзола за по-комфортно управление на мултимедийната система.

Новата B-Class е оборудвана с най-съвременни асистиращи системи, които улесняват шофьора. Всеобхватният пакет “Асистиращи системи” включва следните функции: активен асистент за волана; активен асистент за ограничаване на скоростта; активен спирачен асистент с функция “Пресичащ трафик”; асистент при резки маневри; активен асистент за смяна на лентата за движение; активен асистент за аварийно спиране; активен асистент за мъртва зона; PRE-SAFE® PLUS. PRE-SAFE® PLUS реагира при опасност от неизбежен сблъсък между движещи се един зад друг автомобили. Ако опасността от сблъсък не е преминала, системата активира спирачките на автомобила дори след като той вече е спрял, за да намали до минимум риска от наранявания, ограничавайки тласъка, възникващ при удар отзад.

За първи път B-класата може да се движи полуавтономно при определени условия. Активният асистент за дистанция DISTRONIC и активният асистент за волана (част от пакет “Асистиращи системи”) помагат още по-ефективно на шофьора при поддържане на дистанция и извършване на маневри. Системите вече предлагат и автоматично регулиране на скоростта в завоите и на кръстовища, вкл. кръгови кръстовища. Благодарение на тези модулни системи, много от които може да бъдат поръчани отделно, B-класата предлага оборудване за безопасност, което е характерно за по-високите сегменти.

Мултимедийната система MBUX – Mercedes-Benz User Experience вече е налична и в новата B-класа.

Първите автомобили ще пристигнат в шоурумите на Силвър Стар през февруари 2019 г. Запознайте се сега по-отблизо с тях.

още от Автомобили
15
Петък
Ноември