Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Sofia Open 2019 избра Mercedes да превозва тенис звездите

35

Класа и удобство от най-висок ранг – това ще подсигури Mercedes на големите звезди на световния тенис, докато пътуват из София по време на големия турнир от сериите АТР 250 – Sofia Open 2019. Силвър Стар Моторс– официален дилър на немския концерн Daimler за България стана официален партньор на най-голямото спортно събитие в страната за 2019 г., а Mercedes-Benz официален автомобил на Sofia Open.

„Мащабно световно събитие като Sofia Open заслужава и партньори от най-високо световно ниво. Затова съм изключително доволен, че си партнираме със „Силвър Стар Моторс“, а топ тенисистите, които пристигат в България, ще бъдат превозвани в София именно с Mercedes-Benz. Дори докато пътуват към залата или да разгледат забележителности на града, звездите на световния тенис ще усещат класа и комфорт. А ние се стремим да им предоставим такива условия, така да организираме турнира, че тези топ играчи с радост да искат да се върнат отново тук“, заяви турнирният директор на Sofia Open Горан Джокович.

„За нас, от Силвър Стар Моторс, е удоволствие да бъдем част от престижно тенис събитие, каквото е Sofia Open. Нашите автомобили ще допринесат за едно неповторимо изживяване на всички участници и официални лица и извън корта, а привържениците на тениса в залата могат да очакват изненади от наша страна”, заяви г-н Ролф-Юрген Зарле, Генерален мениджър на Силвър Стар Моторс.

Sofia Open 2019 ще се проведе в периода от 3 до 10 февруари, в столичната зала „Арена Армеец”.

още по темата
още от Спорт
20
Четвъртък
Юни