Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Технологичната еволюция на новия Passat

Снимки: Volkswagen

Обратното броене тече - септември е месецът на поредица силни премиери от Volkswagen. Една от значимите новости е предстоящото представяне на пазара на голяма технологична модернизация при модела Passat. Актуализацията ще промени коренно най-успешния модел от среден клас в световен мащаб, от който вече са продадени над 30 милиона автомобила. Благодарение на следващото поколение инфотейнмънт системи (MIB3), при желание новият модел на Volkswagen може да бъде постоянно онлайн и да предостави изцяло нови функции и услуги на водача и неговите спътници. Новите асистиращи системи като Travel Assist повишават равнището на безопасността и комфорта и превръщат новия модел в първия Passat, способен да се движи със скорост до 210 км/ч режим на в частично асистиран режим на шофиране. За пореден път бестселърът излиза на пазара във версии седан и комби.

Представяме накратко най-важното от технологичната еволюция на модела Passat

  • Нулеви емисии в града – автономният пробег на електричество на новия Passat GTE е увеличен на до 56 км** в цикъла WLTP2 (около 70 км** в цикъла NEDC1/2).
  •  Нов Travel Assist - Passat е първият в света модел на Volkswagen, който може да се движи с 210 км/ч в частично асистиран режим на шофиране.
  •  MIB3 е онлайн – новите инфотейнмънт системи включват комуникационната свързаност в стандартното оборудване на модела.
  •  IQ.LIGHT – след новото поколение на Touareg, Passat също ще се предлага с матричната LED система на предните светлини IQ.LIGHT.
  •  Волан с капацитивни панели – първият капацитивен волан на Volkswagen реагира на докосване като част от нов потребителски интерфейс.
  •  Digital Cockpit – най-новото поколение цифрови контролни прибори може да се конфигурира само с натискане на бутон на волана.
  •  We Connect – инфотейнмънт системите на Passat ще използват стрийминг услугите “Apple Music” и TIDAL, интернет радиостанции и технологии с уеб базирани приложения.
още по темата
още от Автомобили