нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Bank of America временно затваря 50 клона във Флорида заради пандемията

Снимка: Getty Images

Bank of America временно затвори около 50 свои клона в Централна Флорида като част от новите ограничителни мерки в някои градове в цялата страна на фона на пандемията от коронавирус, информира orlandosentinel.com

"Банката планира да отвори отново клоновете "възможно най-скоро", но няма определена дата за това. Отварянето ще се разглежда случай по случай", заяви говорителят ѝ Матю Дейли.

"Ние трябва да балансираме между необходимостта да останем отворени на възможно най-много места и здравето и благополучието на нашите служители", посочи Дейли, който не коментира, когато беше попита от журналисти дали някой от банковите служителите е дал положителна проба за коронавирус.

Временните затваряния засягат пазарни локации на Bank of America в цялата страна, включително Атланта и Южна Флорида. Планирано е банкоматите за тези локации да останат отворени.

Решението на банката идва на фона на растящия в последно време брой на нови случаи на Covid-19 в някои от гъстонаселените американски щати като Флорида, Калифорния и Тексас. 

още по темата
още от Банки