Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Apple готви три нови модела iPhone

2481

Снимка: Guliver/ Getty Images

Епъл (Apple) планира да пусне три модела айФон (iPhone) тази есен с някои нови характеристики на камерите, включително тройна задна камера за най-скъпия модел и двойна за другите модели, съобщава в."Уолстрийт джърнъл"
Сред новите модели ще има наследник на модел Десет Ар (XR) - по-евтиното устройство от 2018 година, което не оправда очакванията на компанията за продажбите, твърдят източници, запознати с въпроса.
Технологичният гигант планира да запази течнокристалния дисплей. Частично причината е, че планираното устройство с течнокристален дисплей е в процес на подготовка от няколко месеца, а плановете не могат лесно да се променят, посочват източниците на изданието.
По-рано този месец Епъл понижи прогнозата си за тримесечните приходи заради забавянето на китайския растеж, подсилено от напрежението в търговските отношения, припомня БТА.
За 2020 година Епъл планира да се откаже от модела с течнокристален дисплей, което ще бележи пълното насочване на компанията към дисплеи с органичните светодиоди (OLED) за айФон. Смята се, че дисплеят с органични светодиоди при модела Десет Ес (XS) има по-добър контраст от по-евтиния течнокристален дисплей.

още по темата
още от Бизнес
16
Неделя
Юни