Затвори

Български стартъпи ще имат възможността да се състезават за глобалния финал на Get in The Ring

Български стартъпи ще имат възможността да се състезават за глобалния финал на Get in The Ring в Сингапур през май 2017г.   ако кандидатстват за участие на събитието Get in The Ring Bulgaria Angels, което ще се проведе на 10.02.2017г. в София.

Апликацията за кандидатстване вече е отворена за всички желаещи да се включат, независимо от сектора, в който оперират. Основен фокус за селекцията на стартъпите ще бъдат екипа, постиженията, бизнес модела, пазара и необходимостта от финансиране.

Фондация Get in the Ring е организация, която предоставя на стартиращите компании уникална и забавна глобална сцена за осъществяване на ценни контакти на иноватори, които искат да стартират, разраснат и увеличат своя бизнес. Фондацията е активна в над 80 страни и работи заедно с бизнес лидери от предприемаческата екосистема от цял свят. Get in the Ring се отличава с иновативния си формат, в който стартъпите се изправят лице в лице на боксов ринг.

Въпреки, че Get In The Ring е известен със своите директни „сблъсъци” на стартиращи компании на ринг, в едно невероятно и динамично състезание на живо, уникалността му се допълва и от предоставената възможност на всички участници да получат добавена стойност. Ще бъде организиран Bootcamp, в който всички участници ще могат да получат обратна връзка и препоръки от подбрани партньори, ментори и предприемачи, за да създадат перфектни презентации и придобият необходимите умения. Стартъпите ще имат и възможност да се срещнат директно с корпорации, организации и бизнес лидери, пред които да представят идеите си с цел да бъдат финансирани, да създадат партньорства или да покорят други пазари.

Уникалното на този формат е възможността на стартиращите компании да минат през един изключително важен процес и кратко обучение, от което могат да извлекат компетенции, да получат обратна връзка, да сравнят нивото си с другите участници, да придобият популярност и не на последно място, да се борят за привличане на инвестиции. Името на събитието което ще се проведе в България - Get in the Ring Bulgaria Angels, носи послание към бизнес лидерите, корпорациите и предприемачите, че в България има изключително добри стартиращи компании на високо ниво, в които могат да инвестират като Бизнес ангели и с общи усилия да създадат световни лидери“ , обяснява Николай Мавроматис, основател и президент на Българската Асоциация на Бизнес Ангелите, организатор на събитието в София.Това е национална организацията с основен фокус върху изграждането и развитието на устойчива предприемаческа екосистема в България от една страна и привличане, обучение и създаването на бизнес ангели и бизнес ангелски мрежи от друга страна.

Събитието на 10.02.2017г. ще предизвика стартиращи компании в “лека категория“ (компании с оценка на бизнеса си до 500 хил. евро) от България, които да представят и защитят своите проекти в “битки“ 1:1. На тези двубои ще бъдат допуснати 6 стартъпа, от които ще бъде излъчен един победител. Победителят се определя от публиката, като наградата му ще бъде участие в световния финал, който ще се състои в Сингапур. Там, българският финалист ще се бори със стартиращи компании от съответната категория от цял свят.

Get in the Ring Bulgaria Angels е отворена за апликации от стартиращи компании, които имат валидиран бизнес модел, завършен прототип и които търсят достъп до финансови и други ресурси, за да реализират проектите си пазарно. Основната цел на състезанието е да предостави възможност за достъп до глобалната стартъп екосистема, да бъдат разширени възможностите за мрежа от контакти и потенциални партньори, както и да се предоставят възможности за финансиране.

Коментари
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Николай Неделчев

Снимка: Юлиян Донов

Румяна Тренчева, регионален директор на технологичния гигант за Югоизточна Европа

Снимка: Юлиян Донов

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 16.03.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 16.03.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.67136
0.598315
CNY
10
2.5136
3.97836
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.21616
0.451231
RUB
100
2.75877
36.248
USD
1
1.58998
0.628939