нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Доверието в инвеститора зависи от неговата сила

Петзвездният хотел с брандираните къщи Pullman Living 5* е със зрелищни гледки към голф игрище и язовир Искър

OKOL Lake Park е най-новият и атрактивен проект на „Маркан Холдинг“, в който ще бъдат вложени 300 млн. евро

Преди да представим детайлите, нека започнем с мащабите: четири проекта в България на стойност над 130 млн. лева, 10% увеличение на капитала през последните четири години, 25 години опит в строителството и недвижимите имоти, 540 души екип. И най-новото начинание - 300 млн. евро инвестиция за OKOL Lake Park, уникален голф и жилищен проект в близост до София.

Това са само част от цифрите, които показват силата на „Маркан ЕООД" и ролята на компанията на строителния пазар в страната ни. Освен в сферата на недвижимите имоти портфейлът на холдинга обхваща също инвестиции в областта на хотелиерството, образователните услуги, иновативните паркинг системи и други. Ключово звено в него е строителната компания „Маркан“ ЕООД, която е основана през 1993 г. и е позната като изпълнител на едни от най-големите и модерни сгради в България.

Всичко изредено показва силата и стабилността на един инвеститор в бранша, а след това идва време за създаването на доверие, че всеки следващ проект ще бъде реализиран в пълния си блясък. Така едно значимо дружество допринася не само за създаването на ползи за клиентите си, а и за целия бранш - високи стандарти за строителство и управление на недвижими имоти, повече работни места и нови възможности за разумни инвестиции. И може би най-важното - по-добра среда за живот.

OKOL Lake Park, най-новият проект на „Маркан Холдинг“ АД, е ръководен от най-добрите специалисти в своята област и предстои да бъде изграден именно с идеята за по-добро качество на живот. Той ще представлява комплекс от типа Golf & Residential Community с международно голф игрище, жилищни зони със семейни и ваканционни имоти и петзвезден хотел. Вдъхновен от идеята за свобода и близост до природата, проектът ще бъде изграден в района на язовир Искър, само на 30 км. от София, близо до Горни Окол, община Самоков. При това на място, откъдето се разкриват прекрасни панорамни гледки.

Простор, ослепителни панорами и модерна архитектура – това са отличните черти на жилищата в Okol Lake Park

Партньори при планирането и развитието на OKOL Lake Park са влиятелни международни компании - френският хотелски оператор Accor ще управлява петзвездния хотел, който ще функционира под луксозния бранд Pullman. В проектирането и управлението на голф игрището партньорството е със специализираните международни компании International Management Group и European Golf Design. Екипната работа ще осигури качество, функционално и подредено градоустройство, красива екстериорна среда, лукс и стил.

Интериорната концепция на студиата се характеризира с минимализъм, лукс и функционалност 

Строителството на уникалния комплекс започва съвсем скоро - през 2020 г., и се очаква да приключи в първа фаза след около две години. Амбицията на „Маркан Холдинг“ АД е инвестицията от 300 млн. евро да покаже един наистина нов стандарт в бранша, което да донесе ползи за всички. Най-доброто предстои.       

Жилищните зони ще включват и самостоятелни къщи, проектирани и оборудвани според най-високите международни стандарти 

За повече информация:

www.OkolLakePark.bg; info@okollakepark.bg София, бул. „Цариградско шосе“ 115 Н, офиси MHQ, етаж 4,

тел. 0887 68 65 65

Текстът е публикуван в новия брой на списание "Мениджър"

 

още от Бизнес