Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Кедбъри търси дегустатор на шоколад

137

"Монделийз Интернешънъл", компанията, която стои зад шоколадите Кедбъри и бисквитите Орео, търси дегустатор за шоколад. Компанията предлага работа на непълно работно време за любителите на шоколада, като важно изискване към кандидатите е те да имат "страст към сладкарски изделия", споделя Insider.

За много хора идеята да можете да ядете шоколад по цял ден и да ви плащат за това, звучи като мечта. Сега тази мечта може официално да се сбъдне.

Четири нови длъжности са открити в компанията, пише The Sun. Всички позиции са за непълен работен ден и възлизат само на 7,5 часа седмично като се включва и необходимостта от почивка и осигуровки. Въпреки че няма да сте ангажирани всеки ден, все пак ще ви се плаща да ядете шоколад.

Компанията иска кандидатите да могат да дават "обективна и честна обратна връзка", да описват точно вкусовете, използвайки добри умения в областта на лексиката и да спазват етичните изисквания на компанията. Необходима ви е вече споменатата "страст към сладкарски изделия", а същи "честност" и "владеене на английски език".

Компанията започнала търсене на такива служители още миналата година като само за един ден получила над 1500 кандидатури. Тази оригинална длъжност е петата най-разглеждана в LinkedIn по очевидни причини.

Заинтересованите дегустатори могат да кандидатстват тук. Срокът за кандидатстване ще приключи на 16 февруари. Компанията вече очаква голям наплив от кандидати.

още от Job Мениджър
19
Вторник
Февруари