нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Опитахте ли с myWorld?

Най-голямата международна платформа за лоялност на клиентите в малките и средни предприятия, myWorld Partner, бележи непрекъснато разрастване, както в света, така и у нас. Според последния анализ, в България, всеки месец платформата има 10 нови търговски партньора, които се присъединяват към партньорската програма myWorld Partner Program 

С повече от 17 години присъствие в света и 3 години на пазара в България myWorld Partner непрекъснато помага на компаниите да увеличат клиентската си база и продажбите и приходите си.

Давайки достъп до глобална база данни с 15 милиона регистрирани клиенти по целия свят, myWorld Partner се очертава като изключително сериозен инструмент за компании, които искат да създадат своя собствена програма за лоялност. В допълнение към разпознаваемите предимства (Cashback & Shopping Points), компаниите вече могат да рекламират промоции и отстъпки чрез т.нар. Benefit Lounge. Водени от най-новите технологии, всичко това може да се управлява дори чрез мобилно приложение, предназначено за търговци (iOS или Android), което осигурява едновременно конкурентно предимство и възможност за създаване на собствен продукт.

Като част от Партньорската програма на myWorld (майУърлд), всеки бизнес има шанса да увеличи присъствието си на пазара, използвайки комуникационните канали на платформата. Клиентите с допълнителна онлайн част в бизнеса си, могат да я включат като част от онлайн портфолиото на платформата. И това е само малка част от всичко, което платформата може да предложи. С допълнителни целеви оферти и действия клиентската база се разраства до степен, че ще осигури стабилно развитие на Вашата компания.

Независимо дали става въпрос за малък бизнес или голямо предприятие, което вече е позиционирано на пазара, програмата предлага множество възможности за растеж и по-нататъшно развитие . Компаниите имат възможността да изберат един от двата пакета, myWorld Partner Program и myWorld Premium Partners Program, които ще им помогнат да постигнат желания успех.

Повече за предимствата, които получава всеки търговски партньор можете да прочетете ТУК

Бъдете част от най-голямата общност за пазаруване на myWorld (майУърлд)!

 

още от Бизнес