Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Собствен бизнес с Fornetti – първите стъпки

723

Борислав Тренев, регионален мениджър за Източна България, Fornetti България.

За началните стъпки при стартиране на собствен франчайз бизнес с Fornetti разказва Борислав Тренев, регионален мениджър за Източна България, Fornetti България.

Решението за стартиране на собствен бизнес никога не е лесно. Особено когато до този момент човек не разполага с предишен опит, въпросите са много. Как да се започне? Какво трябва да се набави на първо време? Каква стратегия и кой подход биха били най-успешни? Колко време е необходимо, за да стартира бизнесът?

В такива моменти е добре да можеш да разчиташ на подкрепа и съвет. С натрупан опит - повече от 10 години, и над 300 франчайз партньорства, Fornetti България и нейната франчайз програма са идеален вариант за начинаещи предприемачи, които искат да съчетаят свободата на това да имат собствен бизнес със сигурността на това да разчитат на опитен партньор.

И така през какви стъпки трябва да премине човек, за да започне като франчайз партньор на Fornetti?

От начално запитване до среща

Първата стъпка е, разбира се, да изпратите своето запитване до fornetti@fornetti.bg с включена информация за това каква локация предвиждате да използвате (нов обект или вече работещ такъв, вид на обекта - киоск, хранителен магазин или друго), както и нейното разположение (в центъра на града, до училище, до спирка на обществения транспорт), населено място, или да се свържете с Fornetti на тел: 0888 211 211. Според вътрешна система за разпределяне, съответното запитване се подава към търговска дирекция. В рамките на 20 минути, след като е разпределено Вашето запитване, търговският представител ще се свърже с вас по телефона, за да обсъдите подробностите и да насрочите среща.

Очаквания от новия бизнес, човекопоток и асортимент

Идеята на всеки бизнес е да генерира сигурна печалба при възможно най-малък риск. По време на срещата можете да зададете всички ваши въпроси относно новото начинание. От своя страна, представителят на Fornetti ще направи оценка на местонахождението на обекта, както и на възможностите за максимално бързото му развитие, ще представи цялостната концепция на бизнеса. Заедно с него ще разгледате продуктовата листа и ще подберете най-добрата комбинация от продукти според локацията и типа на обекта. Ще уточните работното време, както и възможните дни за заявка/доставка.

Договор, дизайн и изграждане на магазин, обучение

След като вече сте уточнили всички подробности, може да се подходи към сключване на договора, като представителят на Fornetti ще направи необходимите снимки и ще вземе мерки на помещението. Въз основа на тези снимки/мерки за своя сметка Fornetti ще подготви проект на това как ще изглежда вашият бъдещ магазин. Fornetti има ясна визия и стандарти как трябва да изглеждат обектите с една единствена цел - да работят максимално добре, да се открояват и да бъдат харесвани от клиентите. След представяне пред вас, Fornetti ще поръча всички необходими мебели, табели, плакати и други рекламни материали (според установените стандарти). Вашата инвестиция е в мебелировката и брандировката на вашия магазин, според подготвения вече проект. Fornetti ще предостави конквектоматите и цялото техническо оборудване, необходими за изпичане на продуктите. Междувременно, вие и вашият екип ще бъдете обучени за това как да работите с тях, как да подреждате продуктите, как да направите плана за изпичане. Fornetti ще се грижи и за техническата поддръжка на оборудването за изпичане. Цялото необходимо познание, трупано повече от 10 години, ще бъде споделено с вас.

И вие ще сте успешни в това начинание.

Така, за период между 15 и 40 дни (в зависимост от характеристиките на обекта и нуждата от вътрешно освежаване) след първата среща с представител на Fornetti, вие уверено можете да започнете своя нов бизнес.

Дори и след това Fornetti ще бъде до вас, за да окаже съдействие при организиране на събития, дегустации и промоции на продукти. При неизправност на конквектоматите Fornetti ще отстрани повредата в рамките на 24 часа.

Ако се нуждаете от допълнителна информация за това какво е необходимо преди да се свържете с Fornetti, посетете тази страница.

още от Бизнес
23
Петък
Август