нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Sport Time отвори три нови магазина на Nike в България

Новият официален дистрибутор на Nike за България и Румъния– Sport time откри 3 нови магазина в страната. Два от тях отвориха врати по-рано този месец в Mall Plovdiv и Serdika Center, а третият - в Paradise Center на 22 октомври. Той е разположен на 345 кв.м. и предлага разнообразие от премиум продукти и най-новите колекции на Nike в различни категории: екипировка за тичане, тренировка и баскетбол, спортно облекло за мъже, жени и деца.

Основната мисия на Sport Time е да популяризира спорта и да допринесе за създаването на здравословни навици, предлагайки висококачествени продукти и услуги на милиони клиенти на Балканския полуостров. Мотивацията и желанието за спорт са ключови за поддържането на здрав дух и тонус, а подходящото облекло допринася за цялостното спортно изживяване.

Обновяването на магазините Nike в България е вдъхновено от идеята за изкуство, спорт и мотивация. Брандът цели да достигне не само до спортистите, но и до всеки обикновен потребител, който следи модните тенденции, дизайна, иновациите и спортните достижения.

още от Бизнес