нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Участвайте в най-големия онлайн бизнес семинар в света “Lyconet Online Sensation” на 24 април, 2021 г.

Поредно издание на най-мащабното в света събитие за споделянето на нови знания в областта на независимото маркетиране ще се проведе на 24 април в изцяло виртуална среда. То се организира от Lyconet (Лайконет) - международна компания, която предлага възможности за бизнес на всеки с предприемачески дух, особено на тези, които се интересуват от онлайн бизнес от дома. Изграждането на собствена международна онлайн мрежа от маркетери и потребители чрез тази платформа е едновременно иновативно и печелившо. Независимите маркетери на Lyconet (Лайконет) имат чудесна възможност не само да участват в Lyconet Marketing програмата, но и да предлагат на пазара най-голямата програма за предимства в света - myWorld (майУърлд) като в същото време печелят от тази дейност. Всеки активен маркетер печели от оборота на регистрираните купувачи или от продажбата на пакетите за лоялност на фирми.

Като маркетинг лидер Lyconet (Лайконет) предоставя широка гама от професионално обучение, онлайн услуги и инструменти, за да предложи на своите маркетери (Independent Lyconet Marketers) възможно най-добрата подкрепа в техния бизнес. Така всеки гражданин може да стане маркетер безплатно, като приеме онлайн условията и в същото време получи онлайн обучение за управление на бизнес.

Традиционно всяка година Lyconet (Лайконет) организира ексклузивни елитни бизнес семинари в голям мащаб, за да могат маркетерите да чуят най-добрите съвети от най-престижните мотивационни говорители в света.

На дневен ред е 2-ата Lyconet Online Sensation за тази година, която ще се проведе на 24 април от 17:00 ч. (CEST). Ексклузивното онлайн събитие събира 200 000 посетители от 55 държави и има единствената задача да ви помогне да развиете бизнеса си, да ви представи всички новости и да ви даде точната информация в точното време. Събитието се излъчва на 27 езика (включително жестомимичен).

Основни лектори в това издание на събитието са Ерик Уори (Eric Worre), водещият световен специалист за обучение на професионалисти по маркетинг; Марио Капун – CEO Lyconet International; Хуберт Фрайдл, основател на Lyconet (Лайконет) и още няколко специални гости сред които и Радован Витошевич, myWorld Регионален директор за Южните Балкани.

„За мен е голямо удоволствие да бъда поканен на това престижно събитие като лектор и представител от региона на Балканите. Организацията и продукцията на Lyconet Online Sensation винаги е на най-високо ниво, а събитието има зрителска публика от няколкостотин хиляди зрители и е от голямо значение за развитието на нашия регион. Нямам търпение да споделя сцената със световни легенди“, коментира Радован Витошевич.

Благодарение на Lyconet хиляди хора вече са успели да реализират значителни приходи чрез онлайн маркетинг и да сбъднат мечтите си. Регистрирайте се на следния линк и се присъединете към екипа на успешните. За повече информация посетете официалния уебсайт - https://www.lyconet.com/

още от Бизнес