Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

210 ученици се включиха в регионалния турнир за “Купата на Coca-Cola”

100

Общо 210 ученици от региона на Благоевград се включиха в първото състезание от „Купата на Coca-Cola”.

Шампионът в регионалния турнир от „Купата на Coca-Cola” е 3 ОУ "Димитър Талев" в Благоевград. Победителите надвиха отборите от 21 училища от региона и извоюваха шанса да се борят за голямата награда. Те са първите, които ще имат възможността да се състезават за голямата награда - да гледат на живо една от най-вълнуващите футболни надпревари това лято – Световното първенство по футбол 2018.

Тази година надпреварата ще бъде оспорвана – над 344 училища от 10 общини в страната ще се състезават за най-желания футболен трофей. Финалът ще се проведе между 8 и 10 юни 2018 г. във Варна, където ще стане ясен големият победител в тазгодишното издание на „Купата на Coca-Cola”.

Следващите футболни срещи ще бъдат в София – на 24 и 25 март, СК „Академика” – 4 км.”, Враца – на 14 април, СК „Христо Ботев“, Пловдив – на 21 април, стадион „Пловдив”, Гребен Канал и гр. Кърджали - 22 април, Спортен комплекс парк „Арпезос Север”.

Повече информация можете да намерите на официалната страница на събитието както и на фейсбук страницата на инициативата “Купата на Coca-Cola”.

още от България
19
Събота
Януари