Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Chivas Regal и сп. Мениджър с корица, която оживява в ръцете

Успехът е всичко, което решиш да бъдеш. Успехът е редица малки стъпки и решения, които предприемаме всеки ден. Понякога той се крие в това да се осмелиш да бъдеш първи. Точно както направиха шотландското бленд уиски Chivas Regal и сп. Мениджър. Двете компании създадоха революционна корица, която буквално оживява в ръцете. На пръв поглед изглежда стилно, но не и необикновено. На нея виждаме предприемачът Боян Бенев, на когото са посветени няколко страници в броя.

За смелата дигитална AR технология, вплетена в принта, подсказва бял квадрат с послание „Влез на siab.bg и сканирай кода“. Само с един клик, от телефона, читателят бива пренесен в друг свят, този на добавената реалност. Технологията, която предлагат от Chivas, е своеобразен бленд – от офлайн към онлайн, цялостно from-print-to-digital изживяване. Неприлаганата по този начин досега, AR технологията превръща бранда в новатор, който смело излиза извън рамката.

Същото прави и Боян Бенев, който от малък съчетава в себе си разнородни качества, интереси, провали и начинания, за да се превърне в бизнесменът, който е днес. Именно заради съвкупността от всички тях той е едно от лицата на най-новата кампания на Chivas Regal - Success Is A Blend. През годините, на принципа проба-грешка, осъзнава, че от цел, бизнесът се е превърнал в средство, чрез което да разбира истинската му стойност.

Какво има да ви каже Боян Бенев за успеха? Купете майския брой на сп. Мениджър. Влезте в siab.bg. Сканирайте корицата. И ще видите успеха от друг ъгъл.

още от България
27
Четвъртък
Февруари