Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Иванчева обясни защо не се яви на пресконференцията. Стягаше се да ходи на протест

Снимка от фейсбук профила на Десислава Иванчева

Получих хранително отравяне. Това е причината да не мога да бъда на пресконференцията на екипа ми тази сутрин. Това каза пред Фрог нюз осъдената на първа инстанция за подкуп в големи размери бивша кметица на "Младост" Десислава Иванчева, която е и кандидат за кмет на София. Тя беше насрочила брифинг за днес преди обед, но изненадващо не се яви на него.

„Вече съм по-добре. Домът ми е отворен за всеки. Продължавам кампанията и довечера, по план ще бъда на протест“, допълни тя. Изявлението ù е публикувано от сайта малко след 12.00 часа днес. Преди това  пиарът ù Петър Кържилов пусна тревожен пост във фейсбук: "Кандидатът за кмет на София. Десислава Иванчева е неоткриваема днес. Не е отишла на пресконференция, не отговаря на обаждания и съобщения. Никой нищо не знае за нея. Понеже медиите ме питат, а аз не съм в София, имам две версии за изчезването ù - или преживява силна нервна криза заради опитиите на мафията-държава да я сготват отново и да я върнат в ареста, или е била арестувана и отведена от полицията.

Кавото и да е, помолете се за нея Господ да я пази и закриля!"

Липса на връзка с Иванчева обяви и бившата ù заместничка в община "Младост" Биляна Петрова, която е част от предизборния екип. Тя представи основните приоритети в програмата на Иванчева за кмет на София.

Към 15.00 ч. днес се появиха публикации на страницата на Биляна Петрова и Иванчева във Фейсбук, в която съобщават, че Апелативният специализиран съд е отменил "разрешението да участваме тази вечер в протеста срещу назначаването на Иван Гешев за главен прокурор".

още по темата
още от България
19
Неделя
Януари