нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Радев се разделя с втори началник на кабинета

Снимка: Мениджър Нюз

Втори началник на кабинета на Румен Радев си тръгва от администрацията на държавния глава в рамките на година. Калоян Методиев излиза от "Дондуков" 2. Самият той обяви с пост на страницата си във Фейсбук, че напуска "поради разминаване в оценките, методите и целите на политиката (не в конюнктурен смисъл). Благодаря на част от екипа, с който работихме. Продължаваме напред!“.  От "Дондуков" 2 обаче излезе друга версия

 

"Президентът Румен Радев подписа днес указ, с който освободи по свое решение Калоян Методиев от длъжността началник на своя кабинет.", съобщиха от пресслужбата на държавния глава броени минути, след поста на Методиев във фейсбук.

Първият началник на кабинета на Радев, Иво Христов, се оттегли от длъжността, за да стане евродепутат, поканен лично от Нинова. Напускането на Методиев отново се свързва с предстоящи избори - този път, парламентарните. Вървят версии вече, че вероятно ще стане един от водачите на листи на БСП,  пак по покана на Нинова. Повод за предположенията е изненадващата му поява на организиран от нея банкет в курорта "Боровец" през изминалия уикенд за победата ѝ на вътрешно-партийните избори. Този уикенд пък предстои конгрес на БСП.

 

.

още от България