нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Слави Трифонов си купи телевизия

Снимка: Фейсбук

Два дни преди рожденния си ден Слави Трифонов вече има телевизия. Шоуменът, който преди две седмици учреди и партията си "Няма такава държава", е купил телевизия "Стара Загора", става ясно от Търговския регистър. Според вписването на сделката представител на дружеството вече е Евгени Маргаритов Димитров-Маестрото, който влиза и в Съвета на директорите заедно с Диана Димитрова Младенова и Ася Тодорова Тодорова. Промените в Търговския регистър са направени на 10 октомври. Въпреки, че излъчва от Стара Загора, едноименната телевизия е национална. Според запознати за придобиването й Дългият е платил 500 000 лв. От 10 октомври, седалището на фирмата вече е в София.

Местната журналистка Станимира Димова, която е била в управата на телевизията, написа преди малко в профила си във фейсбук:

"Тъжна съм... Телевизия Стара Загора става Седем Осми... Тъжна съм, защото съм създавала тази марка, през далечната 1996 г. и лично аз, когато беше почти невъзможно, според условията на "Шоуто на Слави", направих така, че да излъчват от Стара Загора. Не за седмица, а само за 3 дни...беше прецедент за "Шоуто"... И никога не е ставало въпрос за пари..."

 

още от България