Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Временно без вода на места в София днес

Shutterstock

 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 6 август. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 16 в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 17.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 8-ма, ул. 5-та, ул. 29-та, ул. 30-та. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 16 №29. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Слънчево утро“ в кв. „Челопечене“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Гилица“, ул. „Яне Стоянов“, ул. „Челопешко шосе“, ул. „Ангел Маджаров“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел Маджаров“ ъгъла с ул. „Гилица“. 

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Иглика“ в с. Герман се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 18.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иглика“, по ул. „Проф. Васил Стоилов“ от ул. „Иглика“ до ул. „Липа“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иглика“ ъгъла с ул. „Проф. Васил Стоилов“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

още от София
16
Понеделник
Декември