нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Времето: Облачността намалява, но остава студено

Снимка: Мениджър нюз

В сряда от югозапад облачността ще се разкъсва и над много райони ще намалява до предимно слънчево. Ще продължи да духа умерен вятър от запад-северозапад, който до вечерта ще отслабне. Минималните температури ще бъдат от около минус 3 градуса в отделни котловинни полета в Западна България до 5-6 градуса по Черноморието, максималните - предимно между 2 и 7 градуса.

В планините преди обяд времето ще бъде облачно с валежи от сняг, които ще спират. Облачността над масивите от Западна България бързо ще се разкъса и намалее до предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 1 градус, а на 2000 метра - минус 4 градуса.

Над Черноморието облачността ще е значителна и преди обяд на отделни места все още ще превалява дъжд. Ще духа умерен, временно силен северозападен вятър, който ще отслабва. Максималната температура на въздуха ще е 6-8 градуса. Температурата на морската вода ще е 11-13 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 07:44 часа и залязва в 16:53 часа. Продължителността на деня е 9 часа и 9 минути

 

още от България