нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Времето: Облачността се увеличава

Снимка: Shutterstock

В сряда облачността от югозапад ще продължи да се увеличава и главно след обяд, на отделни места в южните и планинските райони, ще има слаби валежи. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще е слаб, в Източна България - до умерен. Минималните температури ще са между 5 и 10 градуса, а максималните ще са предимно между 15 и 20 градуса.

Над планините облачността ще се увеличава. Слаби валежи ще има на отделни места, главно Родопите и централните части на Стара планина. Ще духа слаб до умерен вятър с южна компонента. Максималната температура на 1200 метра ще е около 13 градуса, на 2000 метра - около 6 градуса.

По Черноморието в сутрешните часове ще се образува ниска облачност или мъгла. По-късно ще се увеличи високата и средната облачност, но само на отделни места, главно в южните райони е възможно да превали. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 19-21 градуса. Температурата на морската вода ще е 19-20 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето ще изгрее в 06:56 часа и ще залезе в 17:23 часа. Продължителността на деня е 10:26 часа. 

още от България