нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Времето: Предимно слънчево и топло

Снимка: Shutterstock

Днес ще бъде предимно слънчево, като на места в източната част на страната ще има краткотрайни валежи. В отделни райони е възможно да прегърми. Вятърът ще бъде слаб, предимно от изток. Минималните температури сутринта ще бъдат между 9 и 14 градуса. Максималните ще достигат до 20-25 градуса.

Слънчево ще бъде и над планините, като валежи се очакват над Рило-Родопска област. От север-североизток ще духа слаб вятър, който през деня ще се ориентира от юг и ще започне да се усилва. На 1200 метра максималната температура ще бъде около 14 градуса, а на 2000 метра – около 6 градуса.

Над Черноморието също ще бъде предимно слънчево, като по северното крайбрежие ще се наблюдават временни увеличения на облачността, придружени с краткотраен дъжд. От североизток ще духа слаб до умерен вятър. Максималните температури ще варират между 14 и 17 градуса. Температурата на морската вода ще е около 12-16 градуса, а вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Тази сутрин слънцето изгря в 6 ч. и 17 мин. и ще залезе в 20 ч. и 30 мин. Продължителността на деня ще бъде 14 ч.и 13 мин.

още от България