нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Брус Дърн заменя покойния Бърт Рейнолдс във филма на Тарантино

Снимка: Guliver / Getty images

Актьорът Брус Дърн ще замени покойният Бърт Рейнолдс в най-новия филм на Тарантино "Имало едно време в Холивуд", пише People. Дърн ще поеме ролята на Джордж Спан - собственикът на земята, наета от комуната на убиеца Менсън. 

Многократно награждаваният Дърн (съпруг на Лора Дърн) има безчет роли в киното и телевизията и редица престижни награди от филмовата гилдия. Но актьорът може би стана особено популярен след изключителното му участие във филма "Небраска". Лентата бе номинирана за "Златна палма" на филмовия фестивал в Кан, а на Дърн донесе редица награди и номинации, сред които награда "Златна палма" за най-добър актьор", награда на БАФТА за най-добър актьор във водеща роля и номинация за "Оскар".

Ролята ще бъде третото превъплъщение на Брус Дърн във филм на Тарантино след участията му в „Джанго без окови“ и „Омразната осморка“.

Дърн и Рейнолдс са дългогодишни приятели и са работили многократно по време на своите кариери. Бърт Рейнолдс така и нямаше възможност да заснеме сцени от последния филм на Тарантино. "Чичо ми се надяваше да работи с Куентин Тарантино и невероятния актьорски състав, който бе събран.", сподели пред People племенникът на покойната звезда.

Рейнолдс почина по-рано този месец на 82 годишна възраст.

още по темата
още от Екран