Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

bTV пуска нов български сериал, романтичната комедия "Слънчев бряг"

115

Нов български сериал, този път в жанра романтична комедия скоро ще се появи по екраните. bTV и „Междинна станция“ започнаха работа по продукцията, в който главен персонаж е знаковият морски курорт „Слънчев бряг“. Новината бе обявена от главния изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала на голямо парти снощи, на което медийната група отпразнува успешния старт на есенния ТВ сезон заедно с партньори, журналисти, лицата от ефира на bTV и много приятели.

„Щастлив съм да съобщя, че вече работим по следващия си първокласен проект в областта на телевизионното кино – романтичната комедия „Слънчев бряг“, с участието на някои от най-любимите български актьори, познати от ефира на bTV. Зрителите ни могат да очакват още една висококачествена локална продукция в каналите на bTV Media Group“, заяви Флориан Скала.

Интригата в сюжета на сериала, предназначен за седмично излъчване се върти около потайностите на хотелиерския и туристическия бизнес, пречупени през личните истории на персонажите. В актьорския състав преобладават млади звезди на българското телевизионно кино, станали любимци на публиката с първите оригинални сериали на bTV. Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова и др. ще си партнират с големи имена от различни поколения артисти, за да представят на любителите на българските сериали вълнуващи истории от живота в морския курорт.

Режисьор е Димитър Димитров.

 

още от Екран
15
Четвъртък
Ноември