Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Чуйте песента от предстоящия кинохит "Vox Lux” (видео) - Sia я написа

Снимка: Neon

Излезе нов трейлър на американския драматичен филм "Vox Lux”, написан и режисиран от Брейди Корбет. В новото видео можем да чуем и песента, която световноизвестната певица и автор на песни Sia създава специално за филма. Музикантката е автор на целия саундтрак към режисьорския проект на Корбет.

Звезди във филма "Vox Lux” са Натали Портман, Джъд Лоу, Рафи Касиди, Стейси Мартин и Дженифър Ел.

Припомняме, че историята на сюжета започва през 1999 г., когато сестрите Селесте и Елинор преживяват трагедия, въз основа на която измислят песен. Тя преобразува нещастието в нещо красиво, а изпълнението им предизвиква фурор, като същевременно катапултира Селесте до ранга на звезда. 

Години по-късно вече 31-годишната Селесте (Натали Портман) се е превърнала в екстравагантна поп звезда, оплетена във вихъра на собствената си слава. Вече станала майка тя се лута между своите върхове и спадове, борейки се със собственото си его, сблъсквайки се с отговорността да бъде родител на собствената си дъщеря - тинейджър, докато се опитва да се ориентира в кариера, изпълнена със скандали. Тогава друг ужасяващ насилствен акт ще привлече вниманието й.

Филмът има своята световна премиера на 75-ия Международен филмов фестивал във Венеция, който се проведе на 4 септември тази година. По световните екрани се очаква да излезе на 7 декември.

още по темата
още от Екран