Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Дженифър Лопес представя "Second Act" - един филм за новото начало

1232

Кадър от трейлъра

Латино звездата Дженифър Лопес публикува във Facebook профила си обширен трейлър на новия филм с нейно участие - "Second Act".

Видеото провокира вниманието на почитателите й, особено заради представянето му. Над трейлъра тя написа:

"Този филм е посветен на всеки, който мечтае да започне отначало и да се преоткрие... който се стреми да достигне това, което иска... трейлърът е тук! Филмът излиза през ноември, но може да му хвърлите един поглед още сега! Никога не е твърде късно за #ВториОпит (#SecondAct).

В лентата Джей Ло влиза в ролята на жена, които иска да започне да води по-добър живот - Мая Варгас от нюйоркския квартал "Куийнс". Мая е работила в голям магазин на име The Value Shop в продължение на 15 години, но когато я подминават и не й дават добре заслужено повишение, заради друг кандидат за позицията с образование от колеж, тя решава, че е време за следващата стъпка - промяна на живота й. "Мая се възползва от тази възможност, за да докаже, че хората, сдобили се с ум от реалния живот и от улицата, понякога могат да бъдат по-ценни от хората, чели книгите", посочи Лопес (48) пред PEOPLE. 

Във филма ще видим певицата и актриса отново да участва в комедиен кино сюжет за първи път от 2012 г., когато игра в "Очаквай неочакваното". 

Ето и трейлъра. 

още от Екран
18
Понеделник
Февруари