Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Ето го! Официалният трейлър на последния сезон на "Игра на тронове"

242

Снимка: HBO

Ето го - дългоочаквания официален трейлър на последния сезон от феноменалната поредица "Игра на тронове". Най-после от HBO се смилиха и пуснаха 2 минутно видeо, разкриващо повече от една реплика или кадър.

Видеото започва с ужасената Аря, бягаща от невидим преследвач. "Познавам смъртта. Тя има много лица. Чакам да видя следващото", я чуваме да казва хладнокръвно после. Трейлърът показва Санса, която за първи път вижда драконите на Денерис, виждаме и самодоволната усмивка на Церсей, както и кадър от бурната битка, в която се включва брат й. "Обещах да се бия за живите и ще спазя това обещание", заявява той.

Близо две години минаха от последния епизод, който феновете са гледали от поредицата, а филмът отдавна изпревари и книгите на Мартин. Така че това, което предстои е неизвестно никому. Любопитството и нетърпението са огромни. Още повече, че предстои да видим най-дългата битка в историята на киното, заснемана близо два месеца при изключително тежки условия.

14 април е датата, на която милиони фенове от цял свят ще застанат пред екраните в очакване на заветните последни епизоди на един от най-награждаваните филми.

Вижте трейлъра.

още по темата
още от Екран
20
Петък
Септември