Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

"Историята на прислужницата", сезон 3: Премиерата е днес (трейлър)

Третият сезон на един от хитовите тв сериали - дистопията „Историята на прислужницата“ е с премиера днес, 6 юли. В онлайн стрийминг платформата HBO GO вече са налични първите 3 от общо 13 епизода, като всяка нова серия ще е достъпна в платформата всеки следващ четвъртък. Телевизионната на новия сезон е насрочена за юли

Сериалът, който зрителите на HBO могат да гледат и у нас, “Историята на прислужницата“ вдъхновява и действа не по-малко емоционално от романа на Маргарет Атууд, на който е базиран. Последните две години все повече жени по света се вглеждат и асоциират по един или друг начинс историята на главната героиня Джун/Офред и нейната борба за равенство и свободен избор да родиш, да бъдеш майка и да отглеждаш децата си в безопасна среда.

Историята на Джун вълнува много жени по целия свят и това се дължи на припознаването на реални проблеми, с които те се сблъскват ежедневно в някое кътче по света. У нас сериалът и посланията му също имат поддръжници, които се обединяват от каузата му за правата на жените.

Вижте сега трейлър от новия сезон:

още от Екран